iAm Social Media Blog

Wat is Voice Search

Posted by Vincent Vitters on 22-okt-2017 15:41:57

Bestel een pizza Hawai! Zoek schoenmaker! Voice Search de nieuwste trend op het gebied van SEO. In deze blog gaan we in op de vraag wat Voice Search eingelijk is en wat de impact van Voice Search is op de organische vindbaarheid van je website. 

Read More

Topics: Nieuws, Online marketing

Storytelling voor je bedrijf: hoe maak je een corporate story?

Posted by Vincent Vitters on 13-sep-2017 6:00:00

Het is belangrijk als bedrijf om informatie en vastgelegde strategische keuzes te vertalen naar uitingen waarmee je je doelen en idealen duidelijk maakt aan relevante doelgroepen. Hierbij gaat het ook om het verwoorden van het verhaal van je bedrijf of organisatie.

Read More

Topics: Online marketing

Storytelling: Wat is de Hero’s Journey?

Posted by Vincent Vitters on 6-sep-2017 6:00:00

Content marketing, een belangrijk onderdeel van je inbound marketing! Met content marketing zorg je ervoor dat je buyer personas op het juiste moment in hun buyer’s journey de juiste content tot hun beschikking hebben.

Read More

Topics: Online marketing

Storytelling: Wat zijn Archetypes?

Posted by Vincent Vitters on 30-aug-2017 6:00:00

In onze eerdere blogs hebben we het belang van inbound marketing besproken, de buyer personas en de buyer’s journey. In deze blog gaan we in op een ander onderdeel van inbound marketing, namelijk het creëren van relevante en opvallende content!
Dit doen we aan de hand van storytelling. Storytelling is een manier om informatie te verspreiden, middels een verhaal. Wat de ingrediënten zijn van het verhaal is afhankelijk van wat je doet en waarom je iets doet. Storytelling inzetten voor je bedrijf wordt corporate storytelling genoemd.
Neem het volgende voorbeeld: je bent een initiatief begonnen om een plaatselijke speeltuin opnieuw in te richten. Hiervoor heb je geld nodig. Het verhaal dat je gaat vertellen is mede afhankelijk van de intrinsieke motivatie waarmee je dit initiatief bent begonnen, welke mijlpalen je moet behalen en welke obstakels je tegen gaat komen om je doel te bereiken. In ieder verhaal is het belangrijk om aan te sluiten bij de beleefwereld van je potentiele doelgroep. Je doelgroepen zijn hier de medebewoners, sponsoren en misschien zelf het gemeentebestuur. Ieder met een eigen belang!

Read More

Wat is content marketing en welke onderdelen heeft een plan hiervoor?

Posted by Vincent Vitters on 23-aug-2017 6:00:00

Wie wil er tegenwoordig nou niet op de eerste pagina van de zoekresultaten in Google staan? Zo hoog mogelijk het liefst. Maar hoe doe je dat?

Read More

Topics: Online marketing

Inbound marketing: Wat is de Buyer’s Journey?

Posted by Vincent Vitters on 16-aug-2017 6:00:00

In onze vorige blog hebben we het al gehad over inbound marketing en buyer personas. In deze blog gaan we een ander essentieel onderdeel van inbound marketing uitleggen: de buyer’s journey. 
Bij inbound marketing maak je al je content op maat naar het stadia van de buyer’s journey waar de persona zich op dat moment bevindt. 
Voordat we de buyer’s journey verder uitleggen en ingaan op de stadia hiervan, leggen we nog even kort uit wat inbound marketing is en hoe het werkt. 

Read More

Topics: Strategie

Inbound marketing: Wat zijn Buyer Personas?

Posted by Vincent Vitters on 9-aug-2017 6:00:00

We hebben het al eens eerder gehad over ‘Inbound Marketing’, dé nieuwe vorm van marketing! 
Maar wat is inbound marketing? En hoe werkt het? 
In inbound marketing zijn ‘Buyer Personas’ en de ‘Buyer’s Journey’ essentieel voor succes. In deze blog leggen we uit wat buyer personas zijn, nadat we eerst wat meer uitleg hebben gegeven over inbound marketing.

Read More

Topics: Strategie, Online marketing

Social media nieuws juli

Posted by Vincent Vitters on 7-aug-2017 20:33:40

Blijf je met beide benen op de grond, dan kom je niet ver. Een teopasselijke uitspraak over de social media ontwikkelingen in Juli. Niet alleen komkommer tijd in Nederland. Ook onze techbedrijven zijn er een maandje tussen uit. Dat gene dat er is gebeurd hebben we weer voor je verzameld per platform. Lees ze hieronder, dan ben jij ook weer helemaal op de hoogte!

Read More

Topics: Social Media, Nieuws

Marketing onderzoek voor je bedrijf

Posted by Vincent Vitters on 2-aug-2017 6:00:00

Stel je wilt een plan gaan ontwikkelen voor je bedrijf, een marketingplan, ondernemingsplan, marketingcommunicatieplan of een andere vorm. Dan zal je vaak tegenkomen dat er een onderzoek nodig is voordat je begint met het ontwikkelen van dit plan of dat het onderzoek tijdens het ontwikkelen nodig is. Maar hoe voer je nu een goed marketing onderzoek uit voor je bedrijf?

Read More

Topics: Plan

Zoekmachine optimalisatie tips: een SEA Adwords campagne in 3 stappen

Posted by Vincent Vitters on 5-jul-2017 6:08:00

Wil je aan de slag met je website optimalisatie en snel meer bezoekers op je website? Dan hebben wij handige zoekmachine optimalisatie tips voor je! In deze blog leggen we even kort uit wat SEA is en hoe je zelf, zonder online marketing bureau, een SEA Adwords campagne kan opzetten.
Om een goede Adwords campagne op te zetten, moet je verschillende stappen doorlopen. Wij leggen ze hieronder allemaal voor je uit.

Read More

Topics: Online marketing

Test je social media kennis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Recente artikelen: